پیام فارس

آخرين مطالب

اختصاصی ایرنا؛

برنده طلای المپیاد جهانی کامپیوتر : هدفم شکستن حد و مرزها بود علمي

برنده طلای المپیاد جهانی کامپیوتر : هدفم شکستن حد و مرزها بود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- دارنده مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر 2020 سنگاپور عنوان کرد:هدفم از شرکت در المپیاد افزون بر محک زدن خودم، فراتر رفتن از خط قرمزها و شکستن حد و مرزها بود که این موضوع‌ها برایم جذابیت داشت.

شایان پردیس دانش‌آموز پایه دوازدهم از دبیرستان استعدادهای درخشان شهید دستغیب شیراز ، دوشنبه 31شهریورماه 99 در گفت‌وگو با ایرنا عنوان کرد: پیش از این و در سال 1397 موفق شدم مدال نقره و در سال 1398 نیز مدال طلای المپیاد ملی کامپیوتر را به دست آورم؛ پس از آن در امتحانات انتخابی تیم ملی شرکت کردم و به عضویت تیم ملی المپیاد کامپیوتر درآمدم، این مدال طلا نیز حاصل حضور در المپیاد جهانی سنگاپور بود و از اینکه موفق شدم برای کشورم افتخارآفرینی کنم بسیار خوشحالم.
او درباره سطح المپیاد کشوری و جهانی گفت: المپیاد ملی از تمام لحاظ بسیار به المپیاد جهانی شبیه است؛ حتی در سیستم نمره‌دهی و داوری نیز مانند المپیاد جهانی عمل می‌کنند تا دانش‌آموزان خود را برای حضور قدرتمند در عرصه بین‌المللی آماده سازند.
پردیس با بیان اینکه المپیاد جهانی کامپیوتر 2020 به دلیل همه‌گیری بیماری کرونا به‌صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: امیدوارم سال آینده وضعیت جهان به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموزان بتوانند در کشور میزبان حضور یابند؛ چراکه فرصتی را فراهم می‌آورد تا افزون بر حضور در مسابقه‌ای جهانی، با دیگر راهیافتگان به این رویداد جهانی نیز آشنا شوند و هم تجربه علمی خوبی را کسب کنند و هم جذابیت‌های سفری متفاوت را دریابند.
دارنده مدال طلای المپیاد 2020 کامپیوتر درباره چگونگی علاقه‌مندی به حضور در این رقابت جهانی گفت: از دوره راهنمایی به ریاضیات علاقه‌مند بودم، روزی در خانه یکی از آشنایان مجموعه کتاب‌هایی با عنوان "المپیاد ریاضی" دیدم، آن‌ کتاب‌ها را خواندم و دریافتم که به این رشته علاقه‌مندم.
او افزود: بعد از آن به المپیاد ریاضی و مسائل چالشی این حوزه علاقه‌مند شدم و در مسابقات ریاضی شرکت کردم و از آن زمان اعتماد به نفس یافتم و فهمیدم استعدادی دارم که می‌توانم آن را پرورش دهم.
پردیس اظهار کرد: بعد با المپیاد کامپیوتر آشنا شدم و جذابیت این رشته برایم از ریاضی بیشتر بود، در این زمان باید تصمیم سختی می‌گرفتم و بین المپیاد کامپیوتر و ریاضی یکی را انتخاب می‌کردم؛ درنتیجه با افراد بسیاری مشورت کردم، نخست می‌خواستم هر دو رشته را باهم پیش ببرم؛ اما درنهایت برای دستیابی به پیشرفت بهتر ناچار یکی را کنار گذاشتم.
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر با بیان اینکه از تابستان ورودی پایه دهم متوسطه مسیر رسیدن به مدال المپیاد رشته کامپیوتر را به‌صورت جدی دنبال کرده است، گفت: اتفاقاتی که در این راه برایم افتاد بسیار عجیب بود، شاید اگر یک روز صبح با فلان آدم صحبت نمی‌کردم، آن کسی نبودم که امروز هستم، نمی‌دانم نامش را سرنوشت بگذارم یا نه.
علاقه‌مندی عامل اصلی رسیدن به موفقیت در المپیاد
پردیس علاقه‌مندی را عامل اصلی در طی کردن مسیر المپیاد عنوان و اعلام کرد: بسیاری از دانش‌آموزان از المپیاد به‌مثابه مسیری برای دورزدن کنکور استفاده می‌کنند؛ اما المپیاد برای من ورود به دنیای جدیدی بود که می‌خواستم ‌آن را کشف کنم، مهم نبود که مدالی کسب کنم یا نه، هرچند از یک زمانی به بعد این اعتماد به نفس را پیدا کردم که می‌توانم موفق باشم؛ به هر روی قدم گذاشتن به وادی المپیاد برایم به معنای کسب مزیت‌های کنکور و معافیت از آن نبود.
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر در ادامه با بیان اینکه تفاوت‌های بسیاری بین تهران و شهرستان‌هاست، گفت: می‌خواستم بتوانم الگویی باشم هرچند کوچک برای دانش‌آموزانی که در شهرستان‌ها درس می‌خوانند و علاقه‌مند به شرکت در المپیاد هستند تا بدانند بدون معلم و با اتکای به خود نیز می‌توانند برگزیده شوند.
او ابراز کرد: من معلمی نداشتم صرفا چند جلسه سر کلاس المپیاد ریاضی حاضر شدم. آن زمان که می‌خواستم در رشته ریاضی در مسابقات شرکت کنم و بعد از آن، با افراد مختلفی آشنا شدم که توانستم با آن‌ها این مسیر را دنبال کنم.
پردیس از تجربه موفقیت آمیزی که بر اثر شرکت در المپیاد ملی کسب کرده بود، سخن گفت و ادامه داد: در سال دهم با دو دانش‌آموز کرجی و یزدی آشنا شدم که یک سال از من بزرگتر بودند و مدال‌آوران این رشته به‌شمار می‌رفتند، دوستی با این دو باعث پیشرفت من شد و به این نتیجه رسیدیم که اگر هر سه نفر باهم درس بخوانیم عملکرد بهتری خواهیم داشت و این روش برای هر ما بسیار موفقیت آمیز بود.
فضای مجازی مسیر رسیدن به اهداف را آسان می‌کند
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی کامپیوتر با بیان اینکه این رشته آدمی را به دنیای مجازی وصل می‌کند که مسیر رسیدن به اهداف را آسان‌تر خواهد کرد، افزود: در فضای مجازی به مطالب علمی باارزشی دست می‌یابیم و در آزمون‌های مختلفی شرکت می کنیم، افزون بر این، افراد می‌توانند از نقاط مختلف با یکدیگر آشنا شوند و چندان مرزها در آن تعریفی ندارد؛ به همین دلیل توانستم بدون معلم و حضور در کلاس‌های بسیار به موفقیت دست یابم.
این نخبه رشته کامپیوتر، تصمیم دارد مهندسی کامپیوتر را در دانشگاه صنعتی شریف ادامه دهد. او از کادر مدرسه نیز بسیار تشکر کرد که هم کمال همکاری را برای حضور وی در عرصه‌های مختلف فراهم آوردند و هم به او اعتماد کردند تا در این مسیر به بهترین‌ها دست یابد.
تیم ملی دانش‌آموزی المپیاد کامپیوتر ایران در سی‌ودومین المپیاد جهانی کامپیوتر 2020 سنگاپور با کسب سه مدال طلا و یک مدال نقره رتبه چهارم جهان را به دست آورد.
در این دوره المپیاد جهانی که به دلیل شیوع بیماری ناشی از ویروس کووید 19 به‌صورت مجازی برگزار شد؛ تیم‌های چین، آمریکا و کره جنوبی به ترتیب اول تا سوم شدند.
برچسب‌ها
المپیاد کامپیوتر اختصاصی ایرنا المپیاد دانش آموزی شیراز سنگاپور فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/145297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیشگیری از بیماری های قلبی با سبک زندگی سالم

بانک مرکزی: رشد نقدینگی تحت کنترل است

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد

تزریق ٥٠٠٠ میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی

پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا و سکه در بازار

کلاهبرداری 190 میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو

سدهای خراسان جنوبی در حالت پایدار و مطمئن هستند

واکنش صحرایی به گزارش مهر/ 10 امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان

آبگرفتگی زیرگذر سرداران رفع و پاکسازی انجام شد

رهاورد 16 جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد

امکان کاهش 20 درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی

تدابیر شهرداری شیراز در احداث بند‌های کنترل سیلاب مسیل سعدی/ اقدام به موقع گروه‌های جهادی

اهل‌شاخه: فرزندان خوزستان را مقابل سپاهان تنها نگذارید

تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس

ماموستا ملااحمد فخری؛ امام جمعه سابق جوانرود درگذشت

امسال 17 سالن سینما در شیراز بهره‌برداری می‌شود

ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران

خطوط شبانه اتوبوس‌رانی شیراز همچنان برقرار است

زنده‌گیری 2 قلاده گربه جنگلی در مرودشت

بارندگی‌ها برای فارس خطر و خسارتی نداشت

استاندار ایلام: از عملکرد اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان رضایت داریم

فارس با ظرفیت‌های متعدد به اکسپو 2024 ایران می‌رود

پایش سلامت روان ایرانی ها/ رتبه افسردگی در کشور

صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تولید توسط شبکه بانکی

تبدیل 400 هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان

رهاورد 16 جشن گلریزان ستاد دیه استان فارس اعلام شد/کمک 44 میلیارد و 500 میلیون تومانی خیرین

حضور 16 هزار بوشهری در کنکور/ 63 درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند

تخریب پروژه گازرسانی بر اثر بارش باران در روستای دوسیران + فیلم

نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان

طلای 18عیار پایین آمد؛ بازگشت دلار به کانال 63 هزار تومان

حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی

ارائه خدمات رایگان به روستائیان به همت پزشکان

پیش بینی آلزایمر 12 سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم

جزئیات تخصیص ارز 28500 تومانی

خوشحالی هشتیجانی‌ها از بارش باران بهاری + فیلم

رقابت بیش از 16 هزار داوطلب کنکور در استان بوشهر

باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

ثبت بیشترین بارندگی در حاجی آباد زیرکوه با 62 میلی متر

دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)

سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود

‌کمک 44 میلیارد تومانی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد در فارس

معابر شیراز سر از آب بیرون آورد

خواب آشفته اسرائیل برای منطقه

اگر این علائم را در چشم دارید نگران باشید

این ادویه پیری را شکست می‌دهد

ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد

دنیای اقتصاد: در سال 1403 نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم

پیام تحقیرآمیز اسیر اسرائیلی برای نتانیاهو : خجالت بکش