لبخند طلای سرخ به کشاورزان نی ریز
مقالات
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز از شروع برداشت زعفران در نی ریز خبرداد و گفت: پیش بینی میشود امسال 450 کیلوگرم زعفران از 75 هکتار زمینهای زراعی برداشت شود که نسبت به پارسال افزایش 10 درصدی خواهد داشت.
علیرضا بصیری تصریح کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید میشود و سطح کل این محصول 100 هکتار بوده که 30 هکتار آن غیرمثمر است.
او با بیان اینکه متوسط برداشت زعفران شش کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: مدت زمان برداشت این محصول 45 روز است و در این مدت زمینه ایجاد بیش از 6هزار فرصت شغلی موقت در شهرستان فراهم میشود.
بصیری با اشاره به صدور اولین پروانه کاربرد نشان حدمجاز آلایندههای زعفران فارس در نی ریز برای مزرعه احمد خسروپور زعفران کار نمونه استانی در سطح پنج هکتار، بیان کرد: تولید محصولات گواهی شده از اولویتهای بخش کشاورزی است و مراجع مربوط پس از آزمایشهای لازم، اقدام به صدور گواهیهای ICM، استاندارد تشویقی و ارگانیک میکنند که صدور اولین گواهی ارگانیک انار و گواهی حد مجاز آلاینده پسته فارس در نی ریز نیز در همین راستا بوده است.
این مقام مسئول یادآورشد: کُلاله مهمترین بخش گل زعفران بوده که به «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تقسیم میشود و مرغوبترین زعفران از «سرگل» بدست میآید که سرخترین قسمت آن است.
زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
انتهای پیام/
منبع: باشگاه خبرنگاران
-
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵:۱۱
-
۶۱ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/156720/