کشاورزان استهبان، سبزی با طعم واقعی کاشتند
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام فارس- آنان که 30 نفر بودند با حمایت مرکز جهاد کشاورزی ایج طی یک دوره کامل آموزشی و کارشناسی شده، سبزی کاملاً پاک و ارگانیک در این منطقه کشت کردند.
به این ترتیب سبزی سالم و بدون استفاده از هرگونه کود و سم شیمیایی در ایج کشت شد و آنگونه که رئیس مرکز جهاد کشاورزی ایج استهبان اعلام کرده بقیه کشاورزان هم از این نوع کشت استقبال کردهاند.
هادی درویش زاده سه شنبه به ایرنا گفت: کشاورزان از فروردین 98 پس از
برگزاری چندین کلاسهای ترویجی با استفاده از کودها و سموم بیولوژیک کاملاً
عاری از هرگونه سموم شیمیایی خطرناک، اقدام به کشت سبزی کردند.
وی
دلیل طعم نامناسب بعضی میوهها و سبزیها را باقی ماندن سموم و کودهای
شیمیایی در این سبزیها عنوان کرد و گفت: با افزایش مصرف این سموم و کودها،
آنتی اکسیدان های میوه و سبزی کاهش مییابد، از این رو محصولات کشاورزی بدون طعم و خاصیت میشوند.
این مسئول ادامه داد: استفاده زیاد از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی در
زمینهای کشاورزی، باقی ماندن این ترکیبات و عناصر در میوه و سبزی باعث
افزایش نگرانیها شده و کارشناسان جهاد کشاورزی در تلاشند با استفاده از
توصیهها و برگزاری کلاسهای ترویجی کودهای طبیعی و سموم بیولوژیکی را به
کشاورزان معرفی کنند تا از مصرف بی رویه سموم شیمیایی کاسته شود.
استهبان در 160 کیلومتری شرق شیراز از مناطق مهم تولید انجیر و زعفران کشور است.
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/91663/