پیام فارس
معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس:
فارس رتبه چهارم تولید شیر خام را دارد
سه شنبه 13 اسفند 1398 - 16:49:28
پیام فارس - ایسنا/فارس معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان فارس با بیان اینکه این استان رتبه چهارم تولید شیر خام را در کشور دارد، تاکید کرد که مصرف روزانه شیر می‌تواند سطح ایمنی بدن را افزایش دهد.

سید عبدالله جزایری گفت: در استان فارس سالانه بالغ بر 580 هزار تن شیر خام تولید و بخشی از این تولیدات روانه کارخانه‌های تولید لبنیات و صرف تهیه شیرهای پاستوریزه و استریلیزه می‌شود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی فارس، جزایری به شهروندان توصیه کرد: با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن از شیرهای پاستوریزه و استریلیزه بسته بندی شده، استفاده کنید چرا که در تهیه این شیرها تمام اصول بهداشتی رعایت شده و چون در بسته قرار می گیرند و در معرض هوا قرار نمی گیرند ویروس نمی توانند روی آن ها تاثیر بگذارد.
وی با بیان اینکه مصرف شیر باعث می شود اسیدیته بدن کاهش و سلامتی تضمین شود، تاثیر شیر بر درمان فشارخون بالا را یادآور شد و گفت: مصرف شیر با توجه به خواص بی نظیر این ماده غذایی، در کاهش کلسترول بد خون موثر بوده و بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
جزایری افزود: مصرف روزانه یک لیوان شیر باعث تامین کلسیم بدن و استحکام استخوان ها و دندان ها می شود و همچنین باعث سلامت روده بزرگ شده و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس یادآور شد: مصرف شیر، به باروری کمک می کند.
صادرات شیرخشک مجوز گرفت
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس نیز گفت: مجوز صادرات ده هزار تن شیرخشک به انجمن کارخانجات صنایع لبنی کشور اعطا شده و سهمیه مناسبی نیز برای استان فارس در نظر گرفته شده است.
صمد رنجبری بیان کرد: برای مدیریت تولید شیر خام و حمایت از دامداران، اتحادیه صنعت دامپروری استان فارس، به خشک کردن مازاد شیر از طریق کارخانجات اقدام می کند.
به گفته وی؛ شیرخشک و خامه استخراجی به اتحادیه صنعت دامپروری فارس و انجمن صنفی تحویل داده می شود.
رنجبری یادآور شد که در تعدادی از کارخانجات لبنی استان فارس امکان تولید شیر خشک فراهم شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز از توزیع کود به صورت پایلوت از طریق "اپلیکیشن مزرعه برکت" در شهرستان کوار خبر داد.
حسین پژمان با اشاره به اینکه "اپلیکیشن مزرعه برکت" با هدف ارائه خدمات مختلف به بهره‌برداران بخش کشاورزی طراحی و پیاده سازی شده است، گفت: از طریق این اپلیکیشن کشاورزان می‌توانند درخواست های گوناگون مورد نیاز خود را از راه دور به سهولت و در کمترین زمان، در بستر اینترنت و موبایل دریافت کنند.
به گفته او، توزیع نهاده‌هایی نظیر کود، تنها بخشی از امکانات فراهم شده در این اپلیکیشن محسوب می‌شود، اجرایی شدن این طرح را به صورت آزمایشی دانست.
پژمان با بیان اینکه برای توزیع عادلانه کود و ساماندهی بازار این نهاده از طریق "اپلیکشین مزرعه برکت" اقدام میشود، افزود: با راهاندازی این نرم افزار امکان توزیع کود بر اساس نیاز گیاه نیز فراهم و علاوه بر آن میزان توزیع در شهرستانها نیز به خوبی مدیریت می‌شود.
او، از اپلیکیشن مزرعه به عنوان اولین سامانه نرم افزاری "نسخه نویسی گیاه‌پزشکی در کشور" نیز نام برد و عنوان کرد: با راه‌اندازی این بخش از سامانه نیز کشاورزان می‌توانند مشکل و درخواست خود را از طریق این نرم‌افزار به کلینیک‎های گیاه‌پزشکی ارسال و کارشناسان کلینیک‌های گیاه‌پزشکی در صورت نیاز پس از بازدید میدانی و انجام آزمایش‌ آب و خاک نسخه مورد نیاز را تجویز ‌کنند.
پژمان ادامه داد: شرط راه‌اندازی سامانه "نسخه نویسی گیاه‌پزشکی" رفع موانع مالی و فنی است و باید از سوی سازمان حفظ نباتات حمایت ملی شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: توزیع بذور گواهی شده نیز در سال آینده توسط این سامانه انجام خواهد شد.
او از دیگر خدمات ارائه شده در این اپلیکیشن را انجام امورات مکانیزاسیون کشاورزی، همچون سمپاشی و... توسط افراد حقیقی و حقوقی دارای مجوز از سوی سازمان جهاد کشاورزی برشمرد.
پژمان بیان کرد: کمک به تولید محصول گواهی شده و شناسایی مراکز تولید این گونه محصولات از دیگر مزایای " اپلیکیشن مزرعه برکت" است و بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند از طریق مدیران پهنه این اپلیکیشن را دریافت و از مزایای آن بهره مند شوند.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/120572/فارس-رتبه-چهارم-تولید-شیر-خام-را-دارد
بستن   چاپ