پیام فارس
جدال نامگذاری در شورای شهر شیراز/ عضو شورا: مزه پراکنی نکنید
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1399 - 15:39:41
پیام فارس - شیراز- یکصد و سی و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز با ایراد سه نطق و بررسی چند طرح‌، نامه و لایحه و بحث ادامه دار برای تعیین نام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، طرح کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر شیراز در خصوص بررسی مصوبات این کمیسیون با اعلام پیشنهادات اعضا در خصوص نامگذاری 14 معبر از معابر بدون نام آرامستان بهشت احمدی موافقت شد.
احمدرضا دستغیب عضو شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بررسی نام‌های پیشنهادی که طرح مذکور در صحن علنی شورای شهر مطرح شده بود با انتقاد از برخی از اعضا با استفاده از تعبیر «مزه پرانی کردن برخی از افراد» بیان کرد: هیچ انتظاری از برخی از افراد نیست زیرا از ادبیات فارسی هیچ نمی‌دانند و ذهن آنان پر از معادلات هندسی است.
نامه فرمانداری مبنی بر عدم تأیید بندهای 2 و 5 در رابطه با ایراد وارده به مصوبه بررسی مصوبات کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر شیراز دیگر دستور این جلسه بود که ضمن تصویب مقرر شد بند 2 جهت بررسی مجدد به کمیسیون نامگذاری معابر و اماکن عمومی اعاده و باقی بندهای مصوبه جهت اقدام قانونی به شهرداری شیراز ابلاغ شود.
نامه فرمانداری شهرستان شیراز مربوط به ایراد هیئت تطبیق مصوبات در خصوص ساماندهی و تأمین نیروی متخصص دارای تحصیلات دانشگاهی و مورد نیاز شهرداری از بین نیروهای بخش خصوصی جهت انعقاد قرارداد موقت کارمندی دستور کار نخست این جلسه بود که با رأی موافق اعضا به تصویب رسید.
به موجب این مصوبه به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود که از تعداد یک‌هزار و 564 عنوان پست بلاتصدی معادل دو سوم کل پست‌های مصوب بلاتصدی سازمان تفصیلی شهرداری شیراز و همچنین تعداد یک‌هزار و 42 عنوان پست سازمانی بلاتصدی در قالب قرارداد کارمندی موقت و از طریق برگزاری آزمون و گزینش از بین نیروهای بخش خصوصی شاغل در شهرداری شیراز که دارای تحصیلات دانشگاهی بوده و مورد نیاز شهرداری هستند، اقدام کند.
همچنین تعداد 300 پست سازمانی جهت تأمین نیرو در قالب استخدام پیمانی با فراخوان عمومی از طریق آزمون و گزینش با رعایت مقررات و پس از اخذ مجوزهای قانونی تعیین تکلیف خواهد شد.
طرح یک فوریتی جمعی از اعضا در خصوص ساماندهی کشاورزانی که محصولات آنها قابلیت عرضه در بازارچه‌های عرضه میوه و تره بار در سطح شهر را دارد در صحن علنی مطرح و مقرر شد موضوع با قید یک فوریت جهت بررسی به کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا ارسال شود.
نامه فرمانداری شهرستان مبنی بر ایراد هیئت تطبیق در خصوص راهکارهای اجرایی بند٦ ماده ٨٠ قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران، جهت بررسی مجدد به کمیسیون گردشگری و زیارت شورا ارسال شود.
در بررسی نامه رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا در خصوص اصلاح مصوبه اهداف کلان بازنگری طرح ساماندهی باغات قصردشت شیراز که در جلسه یکصد و سی و چهارم مطرح و به رأی گذاشته شد، اعضا با اصلاح مصوبه اهداف کلان بازنگری طرح ساماندهی باغات قصردشت شیراز در سطح راهبردی به شرح پیوست ممهور به مهر شورا موافقت کردند.
لایحه شهرداری شیراز در خصوص پرداخت مبلغ 1 میلیارد صد و هشتاد و چهار میلیون و پانصد هزار ریال جهت هزینه‌های مراسم‌ها و نمایشگاه دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی در دهه مبارک فجر موضوع پایانی این جلسه بود که با موافقت اعضا مصوب و به این ترتیب به شهرداری شیراز اجازه داده می‌شود این مبلغ را از محل بودجه مصوب سال 99 پرداخت کند.
در شهرداری بیش از 3 هزار پست وجود دارد
رئیس شورای شهر نیز در نطق پیش از دستور خود گفت: در شهرداری شیراز دارای 3619 پست سازمانی هستیم. یعنی چی؟ یعنی ما می‌توانیم حداکثر به همین تعداد نیروی انسانی که می‌تواند مسئولیت بپذیرد، امضا کنند و در این پست‌ها قرار بگیرد، داشته باشیم.
سید عبدالرزاق موسوی اضافه کرد: در مقابل 1600 پست از این 3600 پست خالی است، یعنی اینکه افرادی که دارای شرایط احراز هستند و بر اساس مقررات به شهرداری ورود پیدا کرده‌اند وجود ندارند که در این پست‌ها قرار بگیرند ما به جای آنها از نیروهای شرکتی استفاده کرده‌ایم. که از نظر قانون نمی‌توانند مسئولیت بپذیرند، در نتیجه امکان ارتقا هم ندارند امکان پذیرش مسئولیت هم ندارند و این امر موجب ورود ضررهای فراوان تاکنون به شهرداری وعدم امنیت شغلی آنان شده است و سازمان بازرسی هم ورود پیدا کرده است
وی افزود: تعداد نیروهای ما دو برابر هستند، این نکته اول نکته دوم آنچه گفته می‌شود تبدیل وضعیت چیزی به نام تبدیل وضعیت وجود ندارد و به کار بردن این لفظ فاقد وجاهت قانونی است. بلکه موضوع پذیرش تعدادی نیروی انسانی به عنوان استخدام موقت درشهرداری است این هم مبنای قانونی دارد در قانون مشخص شده است. حال سوال این است ما مکلف هستیم که برای سامان دادن به وضعیت نیروی انسانی این پست‌های خالی رو حداقل تعدادی از آنها را پر کنیم چون شهرداری با مشکل نیروی انسانی برای استقرار در این پستها روربرو هست
کارخانه‌های سطح شیراز سلامتی مردم را تهدید می‌کنند
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهرینیز در نطق خود بیان کرد: در این اثناء کارخانه پشم شیشه و چند کارخانه آلاینده دیگر در شهر شیراز سبب ایجاد مخاطراتی برای سلامت و ایمنی شهروندان شده است. کارخانه پشم شیشه در سال 1348 با ظرفیت 30 تن انواع پشم شیشه در زمینی به مساحت قریب 13 هکتار در منطقه احمدآباد شیراز احداث شد.
علی ناصری افزود: در کنار انتقال کارخانه‌های آلاینده لازم است اقدامات تکمیلی را اعمال نمود که از آن جمله می‌توان به جلوگیری از ساخت و سازهایی که بدون ارزیابی‌های زیست محیطی در ورودی دالان هوایی شیراز انجام می‌شود همچنین فراهم کردن شرایط گاز سوز کردن خودروها، تقویت سیستم حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس، مترو و تشویق مردم به استفاده از دوچرخه و وسایل نقلیه عمومی، اسقاط خودروهای مستهلک، گسترش سیستم معاینه فنی خودروها تاکید کرد. همچنین مناطق صنعتی با دقت نظری بیشتری تعیین شود به گونه‌ای که آلودگی ناشی از آنها توسط باد به درون شهر منتقل نگردد که این موضوع در رویکرد آتی کیفیت هوای کلان شهر شیراز بسیار تأثیر گذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: در سال 96 براساس بازدید کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست، مشاهده شد که پساب خروجی واحدها، توسط لوله‌های مخفی در زیرزمین به مسیل مجاور تخلیه می‌گردد. اخطاریه و اقدامات قانونی لازم اعمال شد و نهایتاً لوله‌های فوق الذکر جمع آوری و پس از مسدود شدن، کانال سلطان آباد در محدوده مجاور با واحدها، توسط خود واحدها پاکسازی و لایروبی شد باعنایت به موقعیت نامناسب واحدهای مذکور، امکان تخلیه فاضلاب‌های مشمئزکننده به کانال مجاور در هر زمانی محتمل می‌باشد. به منظور رفع کامل مشکلات زیست محیطی منطقه مهدی آباد و کانال سلطان آباد پیشنهاد می‌گردد شهرداری منطقه ضمن پاکسازی و لایروبی کانال دفع آب‌های سطحی، به استناد بند 20 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، نسبت به انتقال و جابجایی واحدهای مذکور اقدام نماید.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/128890/جدال-نامگذاری-در-شورای-شهر-شیراز--عضو-شورا--مزه-پراکنی-نکنید
بستن   چاپ