پیام فارس
معرفي 1121 نفر از متقاضيان طلاق در فارس به مراکز مشاوره تخصصي
دوشنبه 19 تير 1396 - 10:54:27 AM
مهر

فارس انلاين- رشيد رشيدي با بيان اينکه بر اساس دستورالعمل ابلاغي از رئيس قوه قضاييه تاکنون 13 مرکز مشاوره به منظور تلاش در جهت تحکيم بنياد خانواده در شيراز تشکيل شده، گفت: پرونده هاي مربوط به طلاق از جمله طلاقهاي توافقي، طلاقهاي عسر و حرجي به درخواست زوجه و طلاق به درخواست زوج قبل از ورود به دادگاه و تشکيل پرونده قضايي، به مراکز مشاوره ارجاع مي شود تا طبق ماده 16 آيين نامه اجرائي قانون حمايت خانواده، مشاوران اين مراکز با تخصص هاي لازم ، نسبت به ارشاد و آموزش زوجين اقدام کنند.

وي با اشاره به اينکه در اين مراکز مشاوره راهکار نهايي به زوجين ارائه مي شود، افزود: چنانچه نتيجه اي در جهت بقاي رابطه زوجيت حاصل نشود و طلاق و جدايي راه حل نهايي باشد مراتب به دادگاه خانواده جهت اقدام قضايي اعلام مي شود و از اين مرحله به بعد پرونده در مسير اقدام قضايي و صدور رأي مقتضي قرار مي گيرد.

سرپرست دادگاه هاي ويژه خانواده شيراز از برگزاري و تشکيل جلسات مستمر با مسئولان مراکز مشاوره مراکز تحکيم خانواده؛ به منظور انتقال و تثبيت سياست هاي کلان نظام اسلامي در بحث تحکيم خانواده و اجراي سياست هاي قوه قضاييه ، عملي کردن قانون حمايت خانواده، تسريع در روند کارها و برطرف کردن موانع احتمالي خبر داد و خاطر نشان کرد: حضور مسئولان و قضات دادگاه خانواده در اين جلسات علاوه بر ايجاد هماهنگي بيشتر، امکان بررسي راهکارهاي لازم در راستاي کنترل و کاهش طلاق را فراهم ساخته است.

وي همچنين به برگزاري دوره هاي آموزش هاي مستمر به مشاوران حقوقي و مسئولان مراکز مشاوره خانواده؛ به منظور ارائه راهکارهاي قانوني و فراهم نمودن زمينه اتخاذ تصميم منطبق با قانون اشاره کرد و افزود: برگزاري اين دوره هاي آموزشي با استفاده از کارشناسان حقوقي مجرب نتايج مثبتي را در بر داشته است.

سرپرست دادگاه هاي ويژه خانواده شيراز به ايجاد سازکاري در راستاي حمايت از زوجين بي بضاعت يا کم بضاعت خبر داد و گفت: اين دسته از مراجعان به محاکم خانواده شيراز  جهت بهره مندي از خدمات معاضدتي وکلا به کانون وکلاي دادگستري و مرکز مشاوران حقوقي قوه قضاييه معرفي مي شوند.

رشيدي به تقويت واحد ارشاد و معاضدت قضايي در مجتمع قضايي خانواده شيراز  اشاره کرد و گفت: واحد ارشاد و معاضدت قضايي به منظور ارشاد و راهنمايي در زمينه مسائل حقوقي به مراجعان راه اندازي شده است که اين واحد با حضور کارشناسان مورد نياز در طول ساعات اداري نسبت به ارائه خدمات مشاوره اي به مراجعان اقدام مي کنند.

وي گفت: روزانه 150 تا 200 نفر در واحد هاي اراشاد و معاضدت قضايي خدمات مشاوره اي دريافت مي کنند.
سرپرست دادگاه هاي ويژه خانواده شيراز در بخش ديگري از تشريح اقدامات مجتمع ويژه خانواده شيراز بيان کرد: در سالهاي گذشته عموماً کلانتريها به عنوان محل ملاقات فرزندان طلاق تعيين مي شود که با توجه به نظامي بودن محل و مراجعه افراد مختلف و متفرقه به کلانتري ها  اين امر آثار نامطلوبي بر روحيه کودکان داشت.

وي در اين خصوص با بيان اينکه در راستاي ماده 41 قانون حمايت خانواده با همت و تلاش مسئولان عالي قضايي استان و با پيگيري معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان و همکاري نهادها و ادارات آموزش و پرورش، شهرداري و بهزيستي 5 مرکز تحت عنوان مهر والدين جهت ملاقات فرزندان و والدين راه اندازي شده، تصريح کرد: اين مراکز در محيط هاي مناسب و با امکانات مورد نياز ، محلي مناسب براي ديدار والدين و ملاقات  فرزندان است.

وي تأکيد کرد: از ابتداي تشکيل مجتمع دادگاه هاي ويژه خانواده اجراي ماده 2 قانون حمايت خانواده در دستور کار قرار داشته و جلسات دادرسي شعب دادگاه خانواده با حضور قاضي مشاور زن برگزار مي شود.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/5185/معرفي-1121-نفر-از-متقاضيان-طلاق-در-فارس-به-مراکز-مشاوره-تخصصي
بستن   چاپ