مسمومیت کشک سنتی عوارض متعدد دارد
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1398 - 12:28:24
|
|
پیام فارس - شیراز- معاون دانشکده علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: مسمومیت حاصل از مصرف کشک سنتی عوارض متعددی دارد که در نهایت منجر به خفگی و مرگ خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر محمد مظلومی صبح چهارشنبه به خبرنگاران گفت: در کشکهای صنعتی و کنترل شده امکان رشد میکروب وجود ندارد. وی درباره مصرف کشک در دوره بارداری و درمان پوکی استخوان گفت: در حوزه فناوری این محصول کار شده گرچه در حوزه بالینی کاری انجام نگرفته، اما چون کشک میزان کلسیم بالا دارد و 100 گرم این محصول لبنی معادل یک لیوان شیر است دارای ارزش غذایی مناسبی برای بدن انسان به شمار میرود. برای کسانی که کلیه سنگ ساز دارند مصرف کشک پاستوریزه توصیه میشود به گفته معاون دانشکده علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در کشک دو دسته پروتئین است که بیش از 50 درصد را پروتئین تشکیل میدهد که هر دو دسته در ورزشکاران مفید است. مظلومی اضافه کرد: کشک دارای کمتر از نیمی از لاکتوز شیر است درحالیکه کشک در دفع سنگ کلیه مؤثر است و برای کسانی که کلیه سنگ ساز دارند مصرف لبنیات را محدود نمیکند. به گفته معاون دانشکده علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 280 کارگاه تولید لبنیات مجوز گرفتند که خیلی از اینها ورشکسته شدند. همچنین عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی سروستان به مصرف این محصول اشاره کرد و گفت: کشک به طور سنتی مورد توجه بیشتری است اما در اثر تابش نور آفتاب ارزش غذایی اش کاهش مییابد.
http://www.Fars-Online.ir/fa/News/86205/مسمومیت-کشک-سنتی-عوارض-متعدد-دارد
|