پیام فارس
فرماندار: مسئولان شهری آباده در قضیه برخورد با دستفروش، سکوت کردند
دوشنبه 31 تیر 1398 - 2:02:45 PM
ایرنا
پیام فارس- محمد اسداللهی  افزود: اگر این اتفاق در هر شهر دیگری رخ داده بود حداقل مسئول مربوطه از مردم عذرخواهی و با متخلفان برخورد می کرد که در آباده چنین نشد.
فرماندار آباده اضافه کرد: چگونه برخی به جای بیان واقعیت، تکذیبیه می دهند در صورتی که کارشناسان فرمانداری برای فرد مورد تعرض قرار گرفته چاره اندیشی کردند و اگر موضوع مورد توجه قرار نمی گرفت معلوم نبود که فرد چه آسیبی به خود وارد می کرد.
اسداللهی همچنین از شورای شهر برای پیگیری نکردن و برخورد با مسئولان این رخداد انتقاد کرد و گفت: متاسفانه این اتفاق موجب شد تا چهره شهر جهانی منبت در بین مردم ایران مخدوش شود که این موضوع واکنش تند استاندار محترم فارس را نیز در پی داشته است.
وی با بیان اینکه شهرداری آباده باید مکان مناسبی برای دستفروشان پیش بینی کند گفت: اگر از دستفروشان حمایت و مکانی برای آنها در نظر گرفته می شد مجبور نبودند که در خیابان اصلی شهر دستفروشی کنند که با برخورد نامناسبی روبه رو شوند.
اسداللهی ادامه داد: هرگونه برخورد باید بر اساس قانون و با رعایت شان دستفروشان باشد و با دستفروشانی که برای یک لقمه نان حلال کارمی کنند نباید برخورد کرد بلکه باید آنها ساماندهی شوند؛ دستفروشان اغلب محروم و از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و باید به جای برخورد قهری از آنها حمایت شود.
رئیس شورای تامین شهرستان آباده خواستار خودداری و پرهیز ماموران شهرداری از تکرار و انجام چنین رفتاری شد.
استاندار فارس شنبه 29 تیرماه 98 از برخورد اخیر ماموران شهرداری با دستفروشان انتقاد کرد و خواستار خودداری و پرهیز ماموران شهرداری در تمام شهرهای استان از تکرار و انجام چنین رفتاری شد.
عنایت‌الله رحیمی ادامه داد: انتظار می‌رود به دنبال این دستور، شهرداران و دست اندرکاران مدیریت شهری در شهرستان‌های فارس ضمن جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی، در زمینه ساماندهی، مساعدت و حمایت از دستفروشان که بعضاً از اقشار محروم و آسیب‌پذیر جامعه هستند اقدامات لازم را انجام دهند.
برخورد مأموران شهرداری آباده با دستفروش و انتشار فیلم آن در شبکه‌های مجازی، طی روزهای گذشته واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.
آباده در 275 کیلومتری شمال شیراز است.
مأموران شهرداری به استناد قانون شهرداری‌ها که حدود 64 سال از آن می‌گذرد با کسانی که آنان را بوجود آورنده سد معبر می‌نامند برخورد می‌کنند.
رفع سد معبر که بعدها به این قانون الحاق شد و مربوط به بهمن 1345 است به عهده شهرداری‌ها گذاشته شد.
در این قانون آمده است: کسانی که بدون اجازه شهرداری از پیاده روها استفاده تجاری می‌کنند، مرتکب سد معبر شده‌اند و شهرداری وظیفه دارد با آنان برخورد کند.
سد معبر از دیدگاه برخی مجریان این قانون شامل فروشندگان چند شانه سر، گیره لباس، دمپایی، زیرپیراهنی و شیر بلال می‌شود.
گویا در این قانون مشخص نشده مغازه‌هایی که پیاده روها را با اهداف تجاری اشغال کرده‌اند و می‌کنند مشمول سد معبر هستند یا خیر.

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/92859/فرماندار--مسئولان-شهری-آباده-در-قضیه-برخورد-با-دستفروش،-سکوت-کردند
بستن   چاپ