پیام فارس
خیابان خوراکی‌ها یک راهکار برای افزایش تعاملات اجتماعی است/ تبدیل پشت پارک شهر شیراز به خیابان خوراک
پنجشنبه 31 مرداد 1398 - 10:49:17 AM
ایسنا

پیام فارس- جواد‌ بهادری پنح‌شنبه 31 مرداد در جمع خبرنگاران عنوان کرد: امروزه یکی از شاخص‌های توسعه شهری، وجود محدوده‌ها و خیابان‌های مخصوص عابر پیاده است .

وی با بیان اینکه این محدوده‌ها اغلب به صورت دائمی و گاهاً به طور موقت و فصلی عمل می‌کنند، ادامه داد: محدوده‌های پیاده، بسته به نوع ظرفیت و پتانسیل‌های محلی، می‌توانند نقش‌های گوناگونی بخود بگیرند که عمده‌ی هدف از ایجاد آن‌ها ارتقاء کیفیت‌های فضایی در عصر کمیت‌ها است .

معاون شهرسازی و معماری شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: معماریکه یکی از مهمترین این کیفیت‌ها است، سرزندگی فضای شهری است. سرزندگی نه تنها جریان روزانه را در خود دارد، بلکه گامی پیش نهاده و فراتر از آن عمل می‌کند و علاوه بر سرزندگی، افزایش ماندگاری در فضاها و حیات شبانه نیز در ارتقاء زیست شهری نقش مهمی به عهده دارند .

بهادری اضافه کرد: شهرداری کلانشهر شیراز با درک اهمیت این موضوع و با هدف ارتقاء کیفیت‌های فضای شهری، اقدام به تهیه برنامه‌راهبردی زندگی پیاده در این کلانشهر کرده که این برنامه به دنبال ایجاد و ارتقای کیفیت‌های مذکور در شهر شیراز است .

وی افزود: خیابان خوراکی‌ها یا خیابان غذا (food street) به خیابان‌هایی گفته می‌شود که عمدتاً برای غذا خوردن با اولویت حداکثری عابر پیاده مورد استفاده قرار می‌گیرند .

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز گفت: خیابان مشکین‌فام باتوجه به پتانسیل‌های محیطی از جمله مجاورت با پارک بزرگ آزادی، وجود بازار انقلاب و سابقه آن در تولید غذاهای خیابانی و همچنین نداشتن نقش عمده جابجایی ترافیکی این محور، یکی از گزینه‌های مدیریت شهری برای تحقق این موضوع است که در اداره مطالعات و طراحی شهری حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شیراز طراحی شده است، چنانچه این فضا محقق شود، کیفیت‌های فضایی نظیر سرزندگی، ماندگاری و حیات شبانه در این محل تقویت شده و تعاملات اجتماعی که کلید اصلی ایجاد فضای شهری است، ارتقای پیدا خواهد کرد.


http://www.Fars-Online.ir/fa/News/95895/خیابان-خوراکی‌ها-یک-راهکار-برای-افزایش-تعاملات-اجتماعی-است--تبدیل-پشت-پارک-شهر-شیراز-به-خیابان-خوراک
بستن   چاپ