پیام فارس
مدیرعامل شرکت چشمه بناب خبر داد:
گسترش فعالیت‌های کشت و صنعت چشمه بناب با همکاری جهاددانشگاهی فارس
دوشنبه 4 شهريور 1398 - 10:26:20
پیام فارس - مدیرعامل شرکت چشمه بناب از گسترش فعالیت‌های این شرکت کشت و صنعت با مشاوره و همکاری جهاددانشگاهی فارس و بهره گیری از توان تخصصی این نهاد در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش ایسنا منطقه فارس، دکتر مصطفی سعیدی یکشنبه 3 شهریور در جمع خبرنگاران گفت: شرکت چشمه بناب که 100 درصد سهام آن متعلق به بانک ملی است، بالغ بر 3 هزار و 700 هکتار اراضی مستعد زراعی و تاسیسات و تجهیزات کاشت، داشت و برداشت، پرورش ماهی و دامپروری در اختیار دارد.
او با اشاره به اینکه شرکت چشمه بناب، یک شرکت کشت و صنعت محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: این شرکت تامین کننده نیاز واحدهای تولیدی به مواد اولیه اعم از مواد زراعی، باغی و ماهی و گوشت بوده است.
سعیدی با بیان اینکه در اراضی این شرکت محصولاتی نظیر گندم، جو، ذرت، چغندر و صیفی‌جات، گردو، زردآلو، هلو و انگور تولید می‌شود، گفت: این شرکت بالغ بر 2 هزار و 500 راس دام سبک را پرورش می‌دهد و سالانه بالغ بر 800 تن ماهی قزل آلا تولید می‌کند.
او از وجود یک واحد تولید آب معدنی تحت مدیریت این شرکت خبر داد و گفت: این واحد تولیدی که اکنون در مرحله آورهال به سر می‌برد، بالغ بر 10 هزار بطری آب معدنی با برند بناب، تولید و عرضه می شود.
سعیدی خاطرنشان کرد: این شرکت متاسفانه به دلایلی طی چهارده سال گذشته دچار فراز و فرودهایی شده بود اما طی هشت گذشته با برنامه‌ریزی دقیق، مسیر تحول را طی کرده و امروز بحمدالله به لحاظ بیمه، مالیات، پرداخت حقوق و دیون کارگران و ... هیچ مشکلی ندارد.
مدیرعامل شرکت چشمه بناب گفت: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای مد نظر این شرکت و پتانسیل علمی، مشاوره‌ای و اجرایی جهاددانشگاهی، مذاکراتی را برای همراهی این نهاد در مطالعه، تدوین و حتی اجرای طرح‌های توسعه‌ای انجام داده و تفاهمنامه‌ای را مبادله کرده‌ایم.
سعیدی ادامه داد: با توجه به وسعت زیاد اراضی شرکت چشمه بناب و قرار گرفتن این اراضی در یک منطقه مستعد گردشگری، یکی از طرح‌های مد نظر ما احداث شهرک گلخانه‌ای با رویکرد جذب گردشگر است.
او با یادآوری اینکه مجوز احداث گلخانه از جهادکشاورزی دریافت شده است، گفت: این طرح که در مرحله مطالعه قرار دارد، با توجه به نزدیکی اراضی چشمه بناب با مناطق گردشگری جهانی پاسارگاد و تخت جمشید، قطعا می تواند به عنوان اولین شهرک گلخانه‌ای گردشگری کشور باشد.
مدیرعامل شرکت چشمه بناب با اشاره به اینکه ارتقاء بهره وری در تولید محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی از مهمترین اهداف این شرکت محسوب می‌شود، گفت: مطالعه برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار و قطره‌ای در حدود 800 هزار هکتار از اراضی این مجموعه، انجام و طرح اجرایی خواهد شد.
سعیدی با بیان اینکه جهاددانشگاهی دارای یک بدنه کارشناسی است که به دلیل چهاردهه فعالیت علمی و اجرایی، مسائل را به خوبی درک کرده و تجزیه و تحلیل می کند، گفت: بی تردید جهاددانشگاهی بهترین مشاور علمی محسوب می شود که می تواند در اجرای برخی طرح‌ها نیز به واسطه پتانسیل نیروی انسانی، دانش و تجهیزات و تجربه، ورود داشته باشد.
مدیر عامل شرکت چشمه بناب با اشاره به تفاهمنامه مبادله شده با جهاددانشگاهی فارس گفت: این تفاهمنامه در مرحله اول تحقیقاتی و مطالعه است اما در مرحله بعد، امکان انعقاد قراردادهای جدید برای انجام طرح‌های مطالعه و تصویب شده و توسعه همکاری‌ها وجود دارد.
مدیرعامل شرکت چشمه بناب با ابراز خرسندی از انعقاد تفاهمنامه با جهاددانشگاهی فارس، گفت: یکی از دلایل مهم امضا و مبادله این تفاهم نامه با جهاددانشگاهی، آنست که قرار به انجام کارهای تکراری و هزینه اضافه نداریم، قصدمان استفاده از تجارب و ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل مجموعه‌ای نظری جهاددانشگاهی در سطح کشور برای ارتقاء بهره وری هستیم.
سعیدی گفت: با توجه به امکانات و توان مالی موجود در شرکت چشمه بناب و با بهره گیری از ظرفیت علمی و تجارب جهاددانشگاهی به حتم می توان ضمن ایجاد تحولی جدی در این مجموعه، منطقه دشت مرغاب و حتی مناطق همجوار را به لحاظ اقتصادی و اشتغال، تحت تاثیر مثبت قرار داد.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/97990/گسترش-فعالیت‌های-کشت-و-صنعت-چشمه-بناب-با-همکاری-جهاددانشگاهی-فارس
بستن   چاپ