دوشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

افزایش جوجه‌ریزی در فارس برای تأمین مرغ

افزایش جوجه‌ریزی در فارس برای تأمین مرغ
پیام فارس - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از افزایش بیش از ۲ برابر جوجه‌ریزی در فارس برای تأمین مرغ خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از افزایش بیش از ۲ برابر جوجه‌ریزی در فارس برای تأمین مرغ خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در تیرماه امسال، برنامه جوجه‌ریزی در واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان فارس با تحقق ۱۲۴ درصدی، از مرز پیش‌بینی‌های ابلاغی گذشت.
احد بهجت حقیقی بیان کرد: این موفقیت که نشان‌دهنده ظرفیت بالای تولید و برنامه‌ریزی دقیق در مدیریت زنجیره تأمین است، فارس را به قطب اصلی و پشتیبان مطمئن تأمین گوشت مرغ استان‌های همجوار تبدیل کرده است.
او در این خصوص گفت: این دستاورد حاصل هم‌افزایی میان تولیدکنندگان، نظارت‌های مستمر کارشناسان و مدیریت هوشمندانه نهاده‌ها است که موجبات پایداری بازار را فراهم آورده است.
او با اشاره به جایگاه راهبردی فارس در امنیت غذایی کشور افزود: استان فارس با بهره‌گیری از توانمندی‌های بالقوه خود، علاوه بر تأمین کامل نیاز داخلی، نقش کلیدی در تنظیم بازار استان‌های مجاور ایفا می‌کند.
بهجت حقیقی بیان کرد: استمرار این روند، افزایش بهره‌وری و حمایت از تولیدکنندگان در راستای تحقق اهداف امنیت غذایی، از اولویت‌های اصلی این سازمان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مرغداران و تشکل‌های صنفی، بیان کرد: با تداوم روند کنونی جوجه‌ریزی، استان فارس همچنان به عنوان بازویی قدرتمند در عرصه تولید کشور و حامی تأمین نیاز‌های پروتئینی منطقه باقی خواهد ماند.


نظرات شما