سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

رقابت ۶۹ هزار داوطلب فارس در آزمون سراسری ۱۴۰۵؛ آغاز آزمون سراسری از ۲۹ مرداد

رقابت ۶۹ هزار داوطلب فارس در آزمون سراسری ۱۴۰۵؛  آغاز آزمون سراسری از ۲۹ مرداد
پیام فارس - نماینده سازمان سنجش در استان فارس گفت: ۶۹ هزار و ۱۶۹ داوطلب در استان فارس، در روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ مرداد) ، در ۳۲ شهرستان استان برای ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به رقابت می‌پردازند.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نماینده سازمان سنجش در استان فارس گفت: ۶۹ هزار و ۱۶۹ داوطلب در استان فارس، در روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ مرداد) ، در ۳۲ شهرستان استان برای ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به رقابت می‌پردازند.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، به گفته نماینده سازمان سنجش در استان فارس، ۶۹ هزار و ۱۶۹ داوطلب در استان فارس، در روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ مرداد) ، در ۳۲ شهرستان استان برای ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به رقابت می‌پردازند.
ابراهیم هادیان افزود: از مجموع داوطلبان، ۶۸ درصد را بانوان و ۳۲ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.
شهر شیراز با میزبانی از ۴۰ درصد کل داوطلبان استان (۲۷ هزار و ۱۲۳ نفر)، بیشترین سهم را در میان حوزه‌های امتحانی دارد.
جدول زمانی آزمون:
آزمون‌های این دوره در سه نوبت به شرح زیر برگزار می‌شود:
پنجشنبه ۲۹ مرداد (صبح): گروه علوم تجربی (ساعت ۷:۳۰)
پنجشنبه ۲۹ مرداد (عصر): گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی (ساعت ۱۵)
جمعه ۳۰ مرداد (صبح): گروه‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی (ساعت ۷:۳۰)
یادآوری: در حوزه‌های امتحانی نیم‌ساعت پیش از آغاز آزمون بسته خواهد شد.
داوطلبان تا پایان روز چهارشنبه ۲۸ مرداد فرصت دارند کارت ورود به جلسه خود را از درگاه سازمان سنجش دریافت کنند.
در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، مراجعه به باجه‌های رفع نقص در همان روز (چهارشنبه) الزامی است. باجه شیراز در «مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه شیراز» واقع در خیابان ساحلی غربی مستقر است.

پیام فارس


ابراهیم هادیان با اشاره به ترافیک احتمالی در شیراز، به‌ویژه در محدوده پردیس ارم و دانشکده مهندسی، از داوطلبان خواست از ناوگان حمل‌ و نقل عمومی استفاده کنند.
نماینده سازمان سنجش در استان فارس تصریح کرد : همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار و کارت ورود به جلسه الزامی است و ورود هرگونه وسیله الکترونیکی (ساعت هوشمند، تلفن همراه و غیره) به جلسه آزمون ممنوع است.


نظرات شما