تکنولوژی و فرمولاسیون فرآوردههای آردی
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس -
انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه جهرم جلسهای مجازی با عنوان «تکنولوژی و فرمولاسیون فرآوردههای آردی» را برگزار میکند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر عبدالله همتیان ـ دکترای تخصصی مهندسی صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم، طی روزهای پنجشنبه اول مهر از ساعت 15 تا 19 و جمعه دوم مهر از ساعت 9 تا 13 برپا میشود.
این برنامه از طریق نرمافزار ادوبی کانکت برگزار میشود و علاقهمندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره 09172475473 تماس بگیرند.
انتهای پیام
-
شنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴:۵۶
-
۷۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/234839/