پیام فارس
حماسه 6 بهمن؛ پایانی برای آرزوی فروپاشی انقلاب/ کمونیست‌ها زیر پای مردم لگدمال شدند
دوشنبه 6 بهمن 1399 - 09:19:52
پیام فارس - حماسه مردمان آمل، وفاداری ملتی را در تاریخ ثبت کرد که در شرایط سختی به سر می‌برد، شهری که مزدوران شیطان بزرگ برای تسخیر و تثبیت مواضع خود در آن تلاش کردند به سرانجام نرسید، اندیشه ناشیانه‌ای که با اهدای 40 شهید نگذاشت به بار بنشیند به میان مردم رفتیم تا این روایت را بازگو کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ؛ سال 60 بود، انقلاب نهال کوچکی بود که کشمکش‌های داخلی نا ارام اش کرده بود ، تجاوزهای حکومت بعثی عراق، حمایت های دستهای استکبار از هر سو، تجزیه کردستان و ترورهای فرزندان ایران همه و همه خاک این سرزمین را آشفته می کرد.
کشورهای که در آرزوی تجزیه جغرافیای این خاک مقدس بودند، شخصیت های که با تعصبات و تحریکات جریان های منحرف سمت گروهک ها می رفتند، منافقان کوردلی که آرمان های شیطان بزرگ به خوردشان داده می شد، اتفاق های سال 60 را رقم می زد.
شبیخونی برای آمل
سایه شوم کمونیست ها و گروهک های مختلف انقلاب را آزرده خاطر کرده بود، در 6 بهمن سرنوشت این نظام نوپا آبستن اتفاقات تاریخ ساز بود، افسانه ای از دلیرانه یک شهر، ماجرای کم نظیری که در تاریخ قابل قیاس نیست و با حرفهای که در پس آن نهفته است می توان کتاب‌های بیشماری نوشت.
قدرت های که شبیخون آمل را حمایت می کردند، هیچ وقت به ذهنشان قطور نمی کرد که مردم این شهر در مقابل چریک ها تاب بیاورند، اما ناباورانه درایت مردم تمام معادلاتشان را بر هم زد، دیدند کمرشان شکست و بساط شان از تاریخ ایران محو شد.
جابر عسگری فرمانده سپاه آمل در گفتگو با خبرنگار بلاغ با اشاره به حماسه 6 بهمن گفت: عده ای فکر می کردند که می توانند امل را و بعد انقلاب را ساقط کنند که فکری باطل بود و این مردم بودند که با تمام توان به مقابله با آنان پرداختند و نابودشان کردند.
وی با بیان اینکه یکی از 4 شهیده انقلاب، شهید طاهره هاشمی است، عنوان کرد: 41 شهید که یک شهیده با وجود سن 14 سال داشت برای دفاع از انقلاب اسلامی به وسط میدان آمد.
عسگری شیوع کرونا را مانعی برای برگزاری مراسمات خواند و خاطرنشان کرد: امسال را سخت‌تر از سال‌های قبل برای شش بهمن و دهه فجر پشت سر داریم، سعی می کنیم از ظرفیت فضای مجازی بیشتر استفاده کنیم و بتوانیم برای خود و این تمرین را برای جوانان و نسل امروز داشته باشیم.
وی ادامه داد: ستاد ششم بهمن در فضای مجازی هم برنامه های در نظر گرفته است، مسابقات شهرستانی را برگزار کرده و سعی کرده در این خصوص تولید محتوا کند، با پیگیری های انجام شده قرار است یک سریال 36 قسمتی برای حماسه 6 بهمن ساخته شود که مقدماتش در حال انجام است.
فرمانده سپاه آمل از استقامت مردم آمل یاد کرد و افزود: مردم در صف میدان بودند و با تمام وجود و همه هستی و دارایی های خود از این انقلاب دفاع کردند و این علاقه به نظام و اوج استقامت، مقاومت و ایستادگی برای انقلاب اسلامی و دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی است.
وی تصریح کرد: تنها شهری که حضرت امام (ره) در وصیت‌نامه سیاسی الهی خود از ان نام برد و از مردم امل تشکر کرد، این نشان از تاثیرگذاری این حماسه است که در ایستادی نظام داشت.
عسگری از مطالبات مردم امل برای حماسه 6 بهمن بیان کرد: پیگیر هستیم که تا مردم امل با رهبری دیدار داشته باشند و کارهای خوبی انجام شده بود که امسال شرایط برای این دیدار فراهم بود، اما متاسفانه بخاطر کرونا موانعی وجود دارد.
وی افزود: برای درج در کتاب درسی که یکی از مطالبات مردم است باید نماینده مردم امل در مجلس ورود پیدا کند، اما در حوزه راهیان نور پیگیرهستیم تا سال آینده شمال کشور و جنگل های امل نیز اردوهای راهیان نور داشته باشیم که تقریباً مراحل تصویب آن تمام شده است و سال بعد اتفاق خواهد افتاد.
روایت فتح
مردم آمل حماسه ای تاریخی آفریدند و آن چنان در جهان تاثیرگذار بود که امام(ره) در وصیت نامه سیاسی – الهی خود اینگونه یاد می کند:( من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند).
حماسه مردمان آمل، وفاداری ملتی را در تاریخ ثبت کرد که در شرایط سختی به سر می برد، شهری که مزدوران شیطان بزرگ برای تسخیر و تثبیت مواضع خود در آن تلاش کردند به سرانجام نرسید، اندیشه ناشیانه ای که با اهدای 40 شهید نگذاشت به بار بنشیند به میان مردم رفتیم تا این روایت را بازگو کنند.
علی اکبر سلیمانی در گفتگو با خبرنگار بلاغ گفت: مردم آمل با تمام توان خود حماسه ای آفریدند که در تاریخ ماندگار شد نه هزار سنگر بلکه هزاران سنگر در امل خلق کردند. کسی به کمونیست‌ها پناه نمی‌داد، زنان بارداری که کیسه‌های شن حمل می‌کردند، همه دست به کار شدند و در نهایت تا ظهر طول نکشید که اتحادیه کمونیست ها در تاریخ ایران بسته شد.
وی این حماسه را مدیون شجاعت های مثال نزدنی مردم آمل عنوان کرد و افزود: مردم در مقابل کمونیست ها اصلا جانشان را نمی دیدند، کارهای خارق العاده ای انجام می دادند؛ دستم به محض شنیدن صدای تیر از خانه امن خود و زن و بچه هایش بیرون آمد و در میان تیر اندازی ها خود را به بسیجی ها رساند ، این مسئولیت پذیری ها و از خودگذشتگی ها خیلی زیاد بود و همه اینگونه بودند.
این معلم بازنشسته با بیان اینکه شجاعت های دلیرانه مردان مدافعین حرم از این قبیل حماسه ها سرچشمه گرفته است خاطر نشان کرد:در جنگ تحمیلی و امروز در مدافعان حرم شجاعت های می بینیم که حیرت برانگیزاند، انسان های که جانشان را برای آرمان های بزرگ در کف دستانشان گذاشتند و هیچ ترسی به دل راه نمی دهند؛ حاضرند تمام هستی شان را برای انقلاب بدهند .
ملاری به تعریف حماسه 6 بهمن پرداخت و عنوان کرد: برای آموزش اسلحه به روستای میان رود می رفتم بعد از اینکه آمدم چون دیر شده بود به گشت نرفتیم در موقع خواب صدای تیراندازی شنیدیم، می‌خواستند دادگاه را تسخیر کنند به فرمانده سپاه تماس گرفتم و او گفت تا صبح مقاومت کنید.
وی از سمت اش در آن زمان که حافظ جان دادستان و دادگاه بود بیان کرد و یادآور شد: به بیرون از ساختمان رفتم و کنترل برق را زدم تا در تاریکی قرار بگیریم و آنها دید کمتری به ما داشته باشند همچنان تیراندازی ها به سمت ساختمان ادامه داشت و یک مرد عابر نیز شهید شده بود، خواستم وارد اسلحه خانه شوم در قفل بود مجبور شدم در را بشکنم و تیربار ام ژه سه بردارم به بالای پشت بام دادگاه رفتم و به صورت رگبار تیراندازی کردم و این قائله ختم به خیر شد و نتوانستند ساختمان را بگیرند.
ربابه اصغرنژاد در ادامه اظهار کرد: مردم در هر زمانی که احساس خطر کنند وارد صحنه می شوند و حماسه خلق می کنند، این مسئولین هستند که 6 بهمن را فراموش کرده اند و 6 بهمنی نیستند در حالی که مسئولین چون سربازی گوش به فرمان رهبری باید باشند.
این بانوی املی پیشرفت کشور را مدیون شهدا دانست و تصریح کرد: آنچه روح این حماسه را خدشه دار می کند، سبک نگری برخی مسئولین این شهرستان به این حماسه بزرگ است، که آن را به یک اپیدمی تبدیل کرده است، عدم حضور مسئولین شاخص آمل در سخنرانی ها که به نام این حماسه برگزار می شود یکی از این سهل‌انگاری ها است.
وی ادامه داد: دیدار با رهبری یکی از مطالبه های مردم امل است که امیدواریم بعد از ریشه کن شدن ویروس کرونا محقق شود.
6 بهمن های امروز
به گزارش بلاغ؛ تمام قدرت های دنیا اگر امروز مقابله نظامی با ایران را خودکشی محض می دادند، بخاطر حماسه های چون 6 بهمن آمل بوده است.
مقام معظم رهبری در مورد 6 بهمن فرمودند: (نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی‌نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کمرنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، آنها را تحلیل کند و چراغ راه آینده خود و هدف بلند خود قرار دهد.)
مردمانی که نگذاشتند نا اهلان در شهر جولان دهند و شهر را تسخیر کنند، در برابر چریک ایستادند، هرچند مبارز نبودند، از زنان و مردانی ساده تا سربازانی که از جان گذشتند.
قضایای جاری برای یک ملت در هر برهه از زمان تکرار می شود؛ آنچه دیروز در آمل رخ داد، در 9 دی تکرار شد و امروز در کرونا در لباسی دیگر خود را نشان داد و فردا در طرحی متفاوت پا به عرصه وجود می گذارد؛ اما آنچه این حماسه را نابود خواهد کرد غبار فراموشی است.
امروز با وجود عبور چند دهه از این حماسه نتوانستیم آن را بطوری که شایسته است عنوان کنیم، با وجود این فداکاری ها و از خود گذشتگی ها که جزء تفکیک ناپذیر مردمان این شهر است، پیشینه بلندآوزه و قطب سیاسی آمل، برای یادآوری این روز هم که شده دیدار حضوری با رهبری را که مایه ی خیر و برکت ساکنین دیار علویان است برای مردم این شهر دریغ نشود.
انتهای پیام/

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/176866/حماسه-6-بهمن؛-پایانی-برای-آرزوی-فروپاشی-انقلاب--کمونیست‌ها-زیر-پای-مردم-لگدمال-شدند
بستن   چاپ