پیام فارس
طرز تهیه کباب خلیج فارس مخصوص خوشمزه و مجلسی با سبزیجات
شنبه 16 اسفند 1399 - 06:36:59
پیام فارس - به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، امروز قصد داریم دستور تهیه سمبوسۀ ماهی را به شما آموزش می دهیم.
مواد اصلی
گوشت راسته گوسفند 400 گرم
پیاز 2 عدد
فلفل قرمز به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده) 100 گرم
زرشک 100 گرم
گردو به مقدار لازم
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های کورن داگ سوخاری و دم کباب خوشمزه تا شیرینی تیرامیسو حرفه‌ای + تصاویر
طرز تهیه
ابتدا گوشت را چرخ کرده و خوب ورز میدهیم و پیاز را جداگانه رنده زده یا چرخ میکنیم و بعد از گرفتن آب آن را با گوشت خیلی خوب ورز میدهیم و ادویه و سایر مواد را اضافه میکنیم و در صورت تمایل کمی گردو را چرخ کرده و به مواد اضافه میکنیم.
مواد را حدودا نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم و روی آن را با یک نایلون میپوشانیم و بعد دوباره 15دقیقه به خوبی ورز میدهیم و پس از آن به سیخ کشیده و کباب میکنیم.
سایر نکات
1) چربی گوشت شما نباید زیاد باشد، چون باعث میشود مواد از سیخ بریزد.
2) این غذا در جنوب ایران بدون برنج سرو میشود.
3) اگر دوست دارید این غذا را در تابه بخ کنید
4) نیازی به سرخ کردن زرشک نیست آن را بشویید و پس از رد کردن از آبکش به مواد اضافه کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/190967/طرز-تهیه-کباب-خلیج-فارس-مخصوص-خوشمزه-و-مجلسی-با-سبزیجات
بستن   چاپ