پیام فارس
تکنولوژی و فرمولاسیون فرآورده‌های آردی
شنبه 20 شهريور 1400 - 10:14:56
پیام فارس -

پیام فارس


انجمن علمی دانشجویی مهندسی صنایع غذایی دانشگاه جهرم جلسه‌ای مجازی با عنوان «تکنولوژی و فرمولاسیون فرآورده‌های آردی» را برگزار می‌کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر عبدالله همتیان ـ دکترای تخصصی مهندسی صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه جهرم، طی روزهای پنجشنبه اول مهر از ساعت 15 تا 19 و جمعه دوم مهر از ساعت 9 تا 13 برپا می‌شود.
این برنامه از طریق نرم‌افزار ادوبی کانکت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 09172475473 تماس بگیرند.
انتهای پیام

http://www.Fars-Online.ir/fa/News/234839/تکنولوژی-و-فرمولاسیون-فرآورده‌های-آردی
بستن   چاپ