چهارشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

عبور امن برق از پیک تابستان نیازمند عزم همگانی در فارس است

عبور امن برق از پیک تابستان نیازمند عزم همگانی در فارس است
پیام فارس - عبور امن برق از پیک تابستان نیازمند عزم همگانی در فارس است .
  بزرگنمايي:

پیام فارس - عبور امن برق از پیک تابستان نیازمند عزم همگانی در فارس است .

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، مدیرعامل شرکت برق منطقه ای فارس گفت: عبور امن و بدون خاموشی از پیک تابستان در این استان، تنها با تکیه بر زیرساخت‌ها میسر نیست، بلکه نیازمند یک عزم ملی و مشارکت همگانی است.
نواب قایدی با تاکید بر آمادگی کامل تجهیزات و نیرو‌های عملیاتی برای مواجهه با روز‌های گرم سال، گفت: همکاران ما در بخش‌های مختلف با اجرای دقیق برنامه‌های تعمیراتی و توسعه زیرساخت‌ها، تمام تلاش خود را برای پایداری شبکه به کار بسته‌اند.
وی افزود: با این وجود، عبور امن و بدون خاموشی از پیک تابستان، تنها با تکیه بر زیرساخت‌ها میسر نیست، بلکه نیازمند یک عزم ملی و مشارکت همگانی است؛ لذا ما از شهروندان عزیز و همچنین مدیران صنایع تقاضا داریم تا با مدیریت بهینه و هوشمندانه مصرف برق، یاری‌گر خادمان خود در صنعت برق باشند تا بتوانیم تابستانی روشن و بدون دغدغه را سپری کنیم.


نظرات شما