يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵
فرهنگی

آیت‌الله دژکام:

جریان هنر و رسانه در فارس نیازمند سیاست‌گذاری راهبردی است

جریان هنر و رسانه در فارس نیازمند سیاست‌گذاری راهبردی است
پیام فارس - امام جمعه شیراز گفت:ایجاد یک جریان منسجم هنری و تحقق اهداف نظام در حوزه هنر، نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و راهبردی است.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - امام جمعه شیراز گفت:ایجاد یک جریان منسجم هنری و تحقق اهداف نظام در حوزه هنر، نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و راهبردی است.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، با تأکید بر ضرورت سیاست‌گذاری و جهت‌دهی به جریان هنر و رسانه گفت: فارس هنرمندان توانمند و ظرفیت‌های هنری فراوانی دارد، اما ایجاد یک جریان منسجم هنری و تحقق اهداف نظام در حوزه هنر، نیازمند سیاست‌گذاری دقیق و راهبردی است.
آیت‌الله لطف‌الله دژکام در مراسم معارفه کارگروه راهبردی هنر و رسانه در شیراز افزود: سیاست‌گذاری‌های کلان در حوزه هنر و رسانه در سطح عالی انجام می‌شود و لازم است متخصصان و افراد باتجربه، برش‌های استانی این سیاست‌ها را تعریف و راهبرد‌های لازم را برای حرکت مجموعه‌های هنری و رسانه‌ای استان ارائه کنند.
وی گفت: کارگروه هنر و رسانه باید بتواند راهبرد‌های مشخصی برای پیاده‌سازی اهداف عالی نظام در عرصه هنر و رسانه ارائه و با ایجاد هم‌افزایی، مجموعه‌های فعال این حوزه را در مسیر واحدی قرار دهد.
امام جمعه شیراز با اشاره به تجربه فعالیت ۱۴ کارگروه راهبردی دیگر در استان افزود: این کارگروه‌ها در حوزه‌های مختلف فعالیت‌های اثرگذار و موفقی داشته‌اند و امیدواریم کارگروه پانزدهم نیز با عنوان هنر و رسانه بتواند نقش مؤثری در جریان‌سازی فرهنگی و هنری استان ایفا کند.
آیت‌الله دژکام با تأکید بر ضرورت توجه به پیوند هنر، دین و حماسه اظهار کرد: امیدواریم با فعالیت این کارگروه، تلفیق هنر، دین و حماسه در آثار هنری هنرمندان فارس بیش از گذشته نمود پیدا کند و شاهد تولید آثاری اثرگذار و متناسب با ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی باشیم.


نظرات شما