پیام فارس - رئیس هیات مدیره مجمع خیران نخبه پرور فارس و بنیاد ملی نخبگان استان با خانواده شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی دیدار کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رئیس هیات مدیره مجمع خیران نخبه پرور فارس و بنیاد ملی نخبگان استان با خانواده شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی دیدار کرد .
در این دیدار ضمن بیان ویژگیهای شخصیتی این خلبان شجاع و دلیر ایران که از او به عنوان شهید دوران جنگ رمضان یاد می شود، از جایزه شهید مجید کاظمی رونمایی شد.
رئیس بنیاد نخبگان فارس گفت: این جایزه که برای اولین بار رونمایی شده است ، قرار است هرسال به برگزیدگان آن در راستای توانمند سازی نخبگان، دانش آموزان و کادر پرواز اهدا شود.
در این دیدار از خانواده شهید کاظمی تجلیل شد.
امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی، خلبان یکی از جنگندههای سوخو 24 ایرانی بود که در جریان حمله ۱۱ اسفند سال گذشته، خسارات سنگینی را به پایگاه العدید آمریکا در کشور قطر وارد کرد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی