يکشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

تحول در زیرساخت‌های جاده‌ای جنوب فارس

تحول در زیرساخت‌های جاده‌ای جنوب فارس
پیام فارس - نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی از دریافت مجوز ماده ۲۳ برای احداث رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز به طول حدود ۱۰۰ کیلومتر خبر داد .
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی از دریافت مجوز ماده ۲۳ برای احداث رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز به طول حدود ۱۰۰ کیلومتر خبر داد .

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی از دریافت مجوز ماده ۲۳ برای احداث رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز به طول حدود ۱۰۰ کیلومتر خبر داد و گفت: تلاش می‌شود این پروژه با مشارکت باغ‌شهری‌ها و دولت وارد مرحله اجرا شود؛ همچنین پیگیری تبدیل محور شیراز ـ عسلویه در حدفاصل فیروزآباد تا دارالمیزان به بزرگراه مشارکتی در دستور کار قرار دارد.
جعفر قادری با اشاره به آخرین وضعیت رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز، اظهار کرد: این محور از حسین الهاشمی به سمت پسکوهک و سیاخ دارنگون امتداد پیدا می‌کند و حدود ۱۰۰ کیلومتر طول دارد که برای آن مجوز ماده ۲۳ دریافت شده است.
وی افزود: پس از دریافت مجوز ماده ۲۳، پیگیری‌ها برای ورود این پروژه به مرحله اجرا در حال انجام است و تلاش می‌شود با مشارکت باغ‌شهری‌ها و دولت، زمینه اجرای رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز فراهم شود.
قادری در ادامه به محور شیراز ـ عسلویه اشاره کرد و گفت: بخش باقی‌مانده این محور به طول حدود ۱۰۰ کیلومتر، در حدفاصل فیروزآباد تا دارالمیزان، هنوز به صورت بزرگراه احداث نشده است و پیگیری می‌کنیم این مسیر نیز به شکل مشارکتی به بزرگراه تبدیل شود.
وی ادامه داد: در این زمینه قرار است از ظرفیت شرکت‌های پتروشیمی عسلویه برای مشارکت در اجرای پروژه استفاده شود و پس از فراهم‌شدن مقدمات، مسیر قانونی آن از طریق دولت دنبال خواهد شد تا زمینه تأمین سرمایه و اجرای پروژه فراهم شود.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی همچنین درباره محور تنگ‌خیاره ـ لپویی گفت: این مسیر نیز به طول حدود ۱۰ کیلومتر نیازمند احداث است و در حال آماده‌سازی آن به عنوان یک بزرگراه مشارکتی هستیم تا برای طی مراحل قانونی و دریافت مجوز به دولت ارائه شود.
قادری در ادامه افزود: اجرای این محور می‌تواند در تکمیل دسترسی‌های مرتبط با آزادراه شیراز ـ اصفهان نیز مؤثر باشد و به همین دلیل تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت مشارکت، روند اجرای آن سرعت بگیرد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت آسفالت این محور نیز اظهار کرد: برای تکمیل عملیات آسفالت این محور تنها حدود ۲.۵ تا ۳ کیلومتر دیگر باقی مانده است.
قادری تأکید کرد: این میزان مسیر باقی‌مانده مانعی برای دسترسی به آزادراه ایجاد نمی‌کند و در حال حاضر امکان استفاده از کل مسیر وجود دارد؛ بنابراین تنها بخش محدودی از عملیات آسفالت باید تکمیل شود.


نظرات شما