يکشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

زلزله خشت فارس خسارت جانی نداشته است

زلزله خشت فارس خسارت جانی نداشته است
پیام فارس - شیراز-مدیرکل بحران استانداری فارس با اشاره به وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری در خشت گفت:مرکز این زلزله در منطقه کوهستانی بوده و خسارت جانی نداشته و ارزیابی آسیب به منازل مسکونی درحال بررسی است.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-مدیرکل بحران استانداری فارس با اشاره به وقوع زلزله 4.7 ریشتری در خشت گفت:مرکز این زلزله در منطقه کوهستانی بوده و خسارت جانی نداشته و ارزیابی آسیب به منازل مسکونی درحال بررسی است.

غلامرضا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع زلزله 4.7 ریشتری در بخش خشت گفت: چون مرکز این زلزله در منطقه کوهستانی بوده، این زلزله خسارت جانی نداشته است.
وی با بیان اینکه به محض وقوع این زلزله تیم‌های ارزیاب هلال احمر به منطقه وقوع زلزله اعزام شده اند، ادامه داد: ارزیابی آسیب به منازل مسکونی منطقه در دست بررسی است.
مدیرکل بحران استانداری فارس تصریح کرد: تمامی تیم‌های امدادی منطقه در حالت آماده باش بوده تا در صورت وقوع پس لرزه‌های دیگر این زلزله، به امدادرسانی مشغول گردند.


نظرات شما