شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی

فارس و مازندران قهرمان مشترک سی‌ویکمین مسابقات رفاقت مهر پسران شدند

فارس و مازندران قهرمان مشترک سی‌ویکمین مسابقات رفاقت مهر پسران شدند
پیام فارس - اصفهان- در اختتامیه سی‌ویکمین دوره مسابقات کشوری رفاقت مهر بخش پسران، استان‌های فارس و مازندران به طور مشترک عنوان قهرمانی را از آن خود کردند.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اصفهان- در اختتامیه سی‌ویکمین دوره مسابقات کشوری رفاقت مهر بخش پسران، استان‌های فارس و مازندران به طور مشترک عنوان قهرمانی را از آن خود کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، این رقابت‌ها با حضور تیم‌های 6 نفره از 31 استان کشور به مدت دو روز در اصفهان در بخش‌های امدادی و زبان انگلیسی برگزار شد.
عباسعلی محمدزاده، معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان هلال احمر شامگاه جمعه در مراسم اختتامیه اظهار کرد: در بخش امدادی، فارس و مازندران مقام اول، گلستان و خراسان رضوی دوم، و اصفهان، قم و تهران سوم شدند. در بخش زبان انگلیسی نیز اصفهان، خراسان رضوی و مازندران اول، کرمانشاه، همدان و زنجان دوم، و تهران، بوشهر و البرز سوم را کسب کردند.
در آزمون کتبی، اصفهان اول، تهران دوم و خراسان رضوی و آذربایجان غربی سوم شدند. بخش فضای دوستدار کودک با قهرمانی کهگیلویه و بویراحمد، نایب قهرمانی تهران و مقام سوم مشترک همدان و مازندران به پایان رسید.

پیام فارس


در مسابقات جانبی آمادگی جسمانی انفرادی، فارس، مازندران و سمنان رتبه‌های اول تا سوم را تصاحب کردند. طراحی اردوگاه با پیروزی قم، مقام دوم مشترک تهران و ایلام، و سوم مشترک زنجان و سمنان همراه بود.
در ارزیابی صحنه، احیای قلبی ریوی و حمایت روانی، مازندران اول، گلستان دوم و خوزستان سوم شد. پانسمان و بانداژ به ترتیب به کرمان، مازندران و خوزستان رسید. آتل‌بندی با قهرمانی کرمانشاه، مقام دوم مشترک سمنان و گلستان، و سوم قم تکمیل شد.
حمل مصدوم یک‌نفره و دونفره توسط فارس (اول)، اصفهان و بوشهر (دوم مشترک) و خراسان جنوبی و هرمزگان (سوم مشترک) فتح شد. در حمل مصدوم گروهی، ایلام اول، زنجان و فارس دوم مشترک و لرستان سوم گردید. اسکان اضطراری نیز ایلام را قهرمان، خراسان جنوبی نایب قهرمان و کهگیلویه و بویراحمد سوم کرد.
جام بشردوستی این دوره به استان گیلان اهدا شد. این مسابقات فرصتی برای تقویت مهارت‌های امدادی و روحیه همکاری میان جوانان هلال احمر بود.


نظرات شما